Bu bir Migros macerasıdır

Yazıldığı gibi aslında her şey ; üç kafadar alış-veriş için Trabzon | Forum AVM deki Migrosun yolunu tutar. Sıradan bir toplantı ve mangal ön hazırlığıdır. Ürünler alınıp kasaya gelinir ve kasiyer kızımız ilgisiz bir şekilde işlemi yapar. Esasoğlan bu ilgisizliği görür ve Neden kart sormadınız ; indirim için kart gerekiyordu  bizde yoktu diğer müşterilerden istedik fakat onlarda da yoktu Hanım abla biraz gergince tartışma ortamı oluşturdu.

Neyse uzatmadan Esasoğlan nereden bulduğunu hala öğrenemediğim Ankaradan bir müdürü aradı ve başımızdan gecen oılayı anlattı. Hatırlatırım saat 20:00 civarı Ankara aranıyor oradan buradaki müdür buradaki müdür Forum Migros müdürünü, bu müdürde o saatte orada olan sorumluya haber veriyor. Bu silsile yöntemi tam 10 dk sürüyor.

Ayıptır söylemesi almışız sucukları dövdürüyoruz incecik olarak kızartacağız 🙂 sucuk bölümünde bekleme yapıyoruz İlgili arkadaş 10 dk bizi arıyor biz pas vermiyoruz sonra utana sıkıla yanımıza geliyor ve Esasoğlanı soruyor Esasoğlanı sorguya alıyor sorguya

Nereden buldun numarayı, neden aradın, neden neden bize yardımcı olacağı yerde bizi yoruyor.

İşimizi halledip çıkıyoruz marketten. Yeterince geç kalıyoruz zaten mangala yolda Ankaradan müdür arıyor Esasoğlan önce müdürü sonra genel müdürü sonra ankaradaki müdürü rahatladan konuşmayı yapıyor…

Mangalı yapıyoruz sucukları bitiriyoruz ve güzel bir mangal partisinden sonra evlere dağılıyoruz…

Not : Bize ilgisizce davranan arkadaş yeni eğitimden çıkmış bir çalışan. Müdüre gerekli talimatlar veriliyor, bayan arkadaş işinden olmuyor. Ankara daki müdür Esasoğlan ile buraya geldiğinde tanışmak istiyor.

Bugün 0 kez okundu